Miss Melody Juwelendoos Sundown

Miss Melody Juwelendoos Sundown
Een prachtig vormgegeven juwelendoos met een patroon van hoefijzers en beeldige plaatjes van paarden
€ 15,95
powered by myShop.com
Opbergen; In deze categorie vindt u allerlei manieren om spulletjes op te bergen. Etuis voor schrijf- en tekengerei, juwelendoosjes voor sieraden en andere kostbaarheden en spaarpotten voor geld. In sommige gevallen, zoals de schatkist met licht en geluid van Dino World, biedt het doosje genoeg ruimte om zelf te bepalen wat je er in wilt bewaren. De etuis van Monster Cars, in de vorm van video game controllers, zijn bedoeld voor schrijfgerei, maar dankzij hun harde vorm kun je ook daar gemakkelijk andere spulletjes in opbergen.

In het thema van Princess Mimi is er een schattige spaarpot gemaakt van blik. De spaarpot is bovendien voorzien van een hangslot, zodat het geld altijd veilig is opgeborgen. Daarnaast vindt u er een juwelendoosje met leuke lichtjes in het deksel. Ook van Ylvi & the Minimoomis verkopen we mooie juwelendoosjes, versierd met eenhoorns. Er is zelfs een speciaal juwelendoosje met allerlei kleine vakjes die je uit kunt vouwen. Ook voor potloden en pennen zijn er mooie opties, zoals de ruimte etui.

Ook voor de paardenliefhebbers hebben we mooie etuis van Miss Melody om je tekenspullen in op te bergen, evenals de beeldige glitteretuis van FANTASYModel. Ten slotte is er nog het TOPModel thema, met beeldig juwelenkisten, met schitterende lichtjes en een spiegeltje in het deksel. De etuis van TOPModel zijn er in meerdere varianten. Er zijn glitteretuis in een ballet, donut en girlz thema, een etui in een engelenthema in zowel een normale als een luxe variant en zelfs knuffelige etuis zoals de Leo Love etui en de knuffelbeer etui.