Ylvi Mini Sticker Fun Stickerboek

Ylvi Mini Sticker Fun Stickerboek
Een compact, maar uitgebreid stickerboekje met prachtige eenhoorns, om thuis en onderweg mee aan de slag te gaan
€ 4,95

Ylvi Create Your Unicorn World Stickerboek

Ylvi Create Your Unicorn World Stickerboek
Een magisch stickerboek waarin je je eigen eenhoornwereld creëert door gave stickers te plakken
€ 6,95

Ylvi Dress Me Up Naya

Ylvi Dress Me Up Naya
Een beeldig stickerboekje, waarin je eenhoorn Naya en haar vriendjes aankleed door middel van 260 prachtige kleding- en accessoirestickers
€ 5,95

Ylvi Dress Me Up

Ylvi Dress Me Up
Een mooi vormgegeven en handzaam stickerboekje in de stijl van Ylvi - met 11 bladzijden vol prachtige stickers om eenhoorns en elven mee aan te kleden
€ 5,95
powered by myShop.com
Stickeren; Met de stickerboekjes van TOPModel webwinkel genieten kinderen van een op zichzelf staande activiteit, die toch heel gevarieerd kan zijn. Zo zijn er van Dino World stickerboeken waarbij je een dino weer heel maakt, een eigen dino dierentuin kunt plakken of zelfs wat meer informatieve stickerboekjes, met informatie over de verschillende dinosaurussen.

Een favoriet onder de stickerboekjes zijn de stickerwerelden, boeken met achtergronden en stickers, om zelf mooie taferelen en situaties bij elkaar te plakken. Van het thema Princess Mimi hebben we een grote en een kleine variant van een stickerwereld, evenals een dress me up stickerboekje. In deze dress me up boekjes staan modellen klaar om aangekleed te worden, wat gemakkelijk kan met de bijgevoegde kledingstickers.

Ook van het paardenmerk Miss Melody is er een dress me up stickerboek, met daarnaast ook de eerdergenoemde stickerwerelden in grote varianten en een handige pocket variant. CreativeStudio is bekend om de vele stickerwereld boeken in neutralere thema's, zoals de boerderij, de dierentuin en het eigen huis. Onder dit merk hebben we ook een leuk dress me up stickerboek, geheel in het teken van allerlei spannende beroepen.

In de TOPModel lijn zijn veel dress me up boekjes te vinden. Er zijn boekjes in zowel grote als kleine uitvoeringen en ook nog eens in allerlei verschillende thema's, zoals glitter en glamour, popsterren en andere hippe outfits. Ook de stickerwerelden van TOPModel hebben, ondanks dat de TOPModellen altijd in de hoofdrol staan, uiteenlopende thema's. Naast de algemene TOPModel stickerwerelden zijn er boeken over glitter en glamour, ballet, huisdieren en zelfs een boek geheel in het teken van fantasy.

Voor wie toch nog meer fantasy in zijn of haar leven wil, hebben we ook nog de stickerboeken van FANTASYModel. In dit magische thema is er een mooie stickerwereld, maar ook een bijzonder dress me up boekje om fantasiedieren mee te versieren en een mozaïek stickerboekje waarbij je plaatjes afmaakt met gekleurde stickertjes.