TOPModel 3D Mini Ontwerper met popmuziek Jill

TOPModel 3D Mini Ontwerper met popmuziek Jill
Een grappig ontwerpboekje in de vorm van een smartphone, met modellen om aan te kleden - speelt ook leuke popmuziek
€ 5,95

TOPModel 3D Mini Ontwerper met popmuziek Talita

TOPModel 3D Mini Ontwerper met popmuziek Talita
Een mooi ontwerpboekje in de vorm van een telefoon met een holografische afbeelding op de kaft en een vrolijk popliedje
€ 5,95

TOPModel 3D Mini Ontwerper met popmuziek Sasha

TOPModel 3D Mini Ontwerper met popmuziek Sasha
Een handzaam ontwerpboekje, wat gemakkelijk mee kan worden genomen, wat ook nog een tof popliedje speelt
€ 5,95

TOPModel Pocket Ontwerper Jill & Cookie

TOPModel Pocket Ontwerper Jill & Cookie
Een hip ontwerpboekje op handzaam formaat, met lijntekeningen van de TOPModellen die je kunt voorzien van een toffe outfit
€ 4,95

TOPModel Pocket Ontwerper Candy Roze

TOPModel Pocket Ontwerper Candy Roze
Een leuk ontwerpboekje in een handzaam formaat, waarin je TOPModellen kunt voorzien van de mooiste outfits
€ 4,95

TOPModel Create your Fantasy Friends

TOPModel Create your Fantasy Friends
Een magisch, kleurrijk ontwerpboekje in het teken van mythische wezens en fantasiedieren en hun ruiters en verzorgers - inclusief 311 stickers
€ 6,95
powered by myShop.com
Ontwerpen; Kleine ontwerpers en creatievelingen kunnen hun geluk niet op met deze prachtige ontwerpboeken. Deze ontwerpboeken staan helemaal in het teken van, je raad het al, ontwerpen. De meest populaire boekjes staan boordevol lijntekeningen van TOPModellen, die je dan zelf een outfit kunt geven en in kunt kleuren. Deze boekjes zijn er in mini-formaat, pocket variant, grotere versies en zelfs als combinatie met een notitieboekje. Ontwerp je liever voor een specifiek thema of onderdeel van een outfit? We hebben ook ontwerpboeken die toegespitst zijn op het ontwerpen van t-shirts en outfits voor popsterren.

Vind je het leuker om make-up te ontwerpen? Dan zijn ook daar speciale ontwerpboeken voor, waarbij je met kleurpotloden of viltstiften de TOPModellen kunt voorzien van een prachtige grime. Er is zelfs een speciaal make-up boek met echte make-up, die je ook op jezelf kunt gebruiken!

Naast de kleurboeken zijn er ook ontwerpstudio's, waarin je niet alleen met kleurpotloden aan de slag gaat, maar ook met lijm, papier en schaar. Deze uitgebreide design studio's en mappen zijn verkrijgbaar in een aantal thema's, zoals een glamour special, een versie om trouwjurken mee te ontwerpen, maar ook voor hippe, dagelijkse kleding.

Voor de fantasy liefhebbers zijn er er mooie gezicht ontwerpers, een ontwerpboek en een ontwerpmap, waar je prachtige sprookjesfiguren mee kunt maken. Ben je toch meer een dierenliefhebber? Dan kun je je eigen droompaard ontwerpen met de Create Your Dream Horse van Miss Melody, of een leuk huisdier stylen met de Doggy en Kitty ontwerpers van TOPModel.